Konkurs “Moje zeleno delo”

Bez autora
May 05 2011

Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i graditeljstvo i zaštitu životne sredine raspisao je konkurs pod nazivom “Moje zeleno delo” za dodelu nagrada i priznanja za najbolje akcije ili dela koja doprinose zaštiti, unapređenju stanja životne sredine i održivom razvoju AP Vojvodine. Pravo učešća na konkursu imaju građani sa prebivalištem na teritoriji AP Vojvodine, udruženja građana, registrovane firme, institucije, medijske kuće sa sedištem na teritoriji AP Vojvodine, kao i lokalne samouprave i mesne zajednice sa teritorije AP Vojvodine. Prijava na konkurs treba da sadrži podatke o podnosicu predloga, kao i opis akcije ili dela koja doprinose zaštiti i očuvanju životne sredine i održivom razvoju AP Vojvodine uz priloženi video zapis, fotografije ili drugi materijal.

Konkurs “Moje zeleno delo”Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i graditeljstvo i zaštitu životne sredine raspisao je konkurs pod nazivom “Moje zeleno delo” za dodelu nagrada i priznanja za najbolje akcije ili dela koja doprinose zaštiti, unapređenju stanja životne sredine i održivom razvoju AP Vojvodine.

Pravo učešća na konkursu imaju građani sa prebivalištem na teritoriji AP Vojvodine, udruženja građana, registrovane firme, institucije, medijske kuće sa sedištem na teritoriji AP Vojvodine, kao i lokalne samouprave i mesne zajednice sa teritorije AP Vojvodine.

Prijava na konkurs treba da sadrži podatke o podnosicu predloga, kao i opis akcije ili dela koja doprinose zaštiti i očuvanju životne sredine i održivom razvoju AP Vojvodine uz priloženi video zapis, fotografije ili drugi materijal.

Prijave treba poslati na e-mail adresu:

ekolog@vojvodina.gov.rs

ukoliko je veći format materijala prijave poslati putem pošte na adresu:

Pokrajinski sekretarijat za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine
Bulevar Mihajla Pupina 16
21000 Novi Sad
sa naznakom: za Konkurs “Moje zeleno delo”

Konkurs je otvoren do 01.06.2011. godine.

Rezultati konkursa za svaku kategoriju biće objavljeni najkasnije do 04.06.2011. godine na sajtovima Sekretarijata.

Mesto i datum zvaničnog uručenja priznanja i nagrada biće naknadno objavljeni na sajtovima Sekretarijata.

Dodatne informacije možete dobiti na 021/487-4719 ili putem e-mail adrese: tatjana.djuric@vojvodina.gov.rs

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik